Reggel 6,indulás a melódiába.Reggelinek 1 pár virsli.:(

A délelőtt semmi kül csak meló meló meló víz víz víz.....Ebéd pari kápi sült hússal.Aztán meló meló meló víz víz víz.....Végre itt a délután jön velem haza a "köröszt" is lesz a gyerekeknek játszópajtija :)

Útban hazafelé vettünk egy kis medencét a leányzónak ne kelljen állandóan azon aggódni nehogy elessen a térdig érő vízben ami a Teszkós nagymedencében van LOL

Otthol király a víz,irány a hűsítő hab...

Hőn szeretett párom meg lehet napszúrást kapott mert amíg mi pancsizunk addig ő a kertben gazol.hihi Ilyet se láttam mióta ismerem.Fürci után levezetésnek a kislányomat csuzdásztatom a nagyobbak meg a garázs mélyéről előhalászott ROMET KADET tipusu mocimmal rodeóznak az udvaron.Micsoda idilli nap.Aztán vacsora amit én már nem eszem!!!

Uzsi azért volt egy darab sült kolbi.A tv-ben meg egy doki beszél  a sikeres fogyás titkairól..blabla

Lefelvés előtt sikeresnek könyvelem a napot,főleg ha holnaptól megint túlórák lesznek jó volt még lazítani kicsit.

Gyerekek alszanak ,a gyomrom nem korog ,Happy az élet:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://atkinsdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr491261881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása